top of page
Logo2-2.png

Bugge & Authen Juvelérverksted ble opprettet 1. mai 2012 av Remy Bugge og Ingvild Authen. De første årene leverte vi reparasjoner og spesialbestillinger til vår egen bransje. Kundene våre var gullsmeder fra hele landet. Vi fikk god trening på å utføre oppdrag som andre selv ikke ville gjøre. Dette har gitt oss en fleksibilitet som er blitt vårt varemerke. Vi var tidlig ute da 3D printing og CAD ble tilgjengelig for vår bransje. Vi investerte i CNC fres og 3D program tilpasset smykkeproduksjon. Dette har gitt oss mulighet til å jobbe med produktutvikling og prototype produksjon i tillegg til reparasjonene og håndarbeidet vi allerede utfører. Denne erfaringen bruker vi i dag når vi utarbeider ett spesialoppdrag sammen med kunder. 


 

I 2015 åpnet vi butikk på Grünerløkka i Oslo og i januar 2019 overtok vi Gullsmedbutikken på Gressvik utenfor Fredrikstad.

 

Det er viktig for oss at varene i butikkene våre er unike og av god kvalitet. Ønsket om lokal produksjon gjorde at vi etablerte eget støperi i 2017. I tiden fremover skal vi utvikle flere egenproduserte smykker til butikkene. 

 

Taksering har blitt en stor del av arbeidet vi utfører. Som en av meget få gemmologer er Remy en av de siste aktive taksørene på østlandsområdet.

 

De siste årene har vært fulle av spennede oppdrag. Vi har laget spesialoppdrag til filmpremierer, skuespillere, gaver til kongehuset og fylkesordførerkjedet til Viken fylkeskommune. 

 

Og viktigst av alt: vi har smeltet om flere kilo med gull og laget hundrevis av gifteringer som alle har med seg litt historie inn i det nye ekteskapet.

  • Facebook
  • Instagram

Kontaktinformasjon

           Toftes gate 25 b, 0556 Oslo

           Storveien 81, 1621 Gressvik

           450 90 113 / 69 32 96 10 

    

           oslo@buggeauthen.no

           fredrikstad@buggeauthen.no

           www.buggeauthen.no

           Bugge&Authen Juvelerverksted 

 

           #buggeauthen/

Åpningstider

Åpningstider Oslo:

Mandag til fredag 10-17
Torsdag 10-18
Lørdag og søndag stengt

 

Åpningstider Fredrikstad: 

Mandag - onsdag 09.00 - 16.30

Torsdag - fredag 09.00 - 18.00

Lørdag 10.00 - 15.00

bottom of page